Altijd eenuniek ontwerp

handgemaakt met liefde

producten op aanvraag

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Nieuwe Blogger voor Sweetest Design

Nieuwe Blogger voor Sweetest Design

Hallo allemaal! Een tijdje geleden zag ik via Instagram een oproepje voorbij komen dat Sweetest Design op zoek was naar Gastbloggers. Harstikke leuk en ik besloot te reageren, mede omdat ik zo enthousiast werd van de leuke zelfgemaakte producten in de webshop. (Waaronder die van de Backstreet boys! ) Maar ook doordat ik denk dat wij een goede aanvulling kunnen zijn voor elkaar.

Laat ik mij eerst even voorstellen.

11189581_387028918147399_1834241650_a

Ik ben Sandra, 35 jaar, mama van 2 kids en woonachtig met mijn gezin in het prachtige Apeldoorn.  Naast het moeder zijn, werk ik als pedagogisch medewerker op een VVE peuterspeelzaal. Verder heb ik een passie voor het maken van sieraden, lees ik graag een goed boek en mogen mijn vriend en ik elkaar elke week vrijwillig slaan. Haha. Even zonder gekheid, we volgen samen kick-boks lessen. Daarnaast bezoeken we regelmatig het theater voor een leuke voorstelling.

foto-2

 

Bloggen

Naast het werk en gezinsleven heb ik nog 2 “kindjes” waar ik trots op ben. Dat is mijn blog www.sanshine.eu en www.sanslife.nl. Op SanShine deel ik mijn passie voor sieraden maken en laat mijn sieradenlijn zien, daarnaast geef ik tips en deel ik nieuws over de laatste trends. SansLife is net 2 weken in de lucht. Deze blog ben ik gestart omdat ik ook graag over andere onderwerpen wil schrijven dan alleen sieraden maken. Op SansLife ga je artikelen tegen komen over het moederschap, lifestyle, leuke hebbedingetjes en beauty.  Ook de artikelen die ik ga maken voor Sweetest Design kun je op SansLife verwachten.

Yes, ik heb er zin in!

Ik heb er zin in om te gaan bloggen voor Sweetest Design, om de producten te leren kennen, reviews te schrijven, ideeën uitwerken en wellicht ontwerpen te laten maken voor SanShine. Elke maand kun je van mij een nieuw artikel verwachten! Dus ik zou zeggen tot volgende keer.

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-
De waardering van www.sweetestdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1062 reviews.