Altijd eenuniek ontwerp

handgemaakt met liefde

producten op aanvraag

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Fitness; 4 tips zodat je wel aan sporten toekomt!

Geen tijd, te druk, te moe, het lukt toch niet, …

Er zijn duizenden excuses om niet te gaan sporten maar er zijn evenveel redenen om het wel te doen. Het geeft je meer energie, je gaat beter in je vel zitten, het ontspant, helpt tegen stress, …

Ik geef toe dat het niet altijd eenvoudig is om te sporten. Elke dag 4u in de fitness staan is inderdaad niet realistisch (tenzij je van bodybuilden je beroep maakt) maar geen enkel moment in de week tijd hebben is ook absurd.

Het zal wat planning vereisen en daar help ik je maar al te graag mee!

Plan je workouts 

Vaak lees je dat elke week op hetzelfde moment moet gaan sporten. Deels ga ik daar mee akkoord. Ik heb ook mijn vaste momenten. Toch is elke week verschillend. Probeer dus minstens elke week je workouts te plannen. Bijvoorbeeld zondagavond en schrijf ze direct in je agenda. Natuurlijk kan er elk moment iets tussen komen zoals een dringende afspraak. Voorzie dus ook een alternatief workout moment of maak die ene workout wat korter en neem er een extra (kortere) workout bij. Zie dat je zeker 3x per week 1u kunt sporten om resultaat te zien. Je kan dat ook perfect verspreiden over de dag als je wat minder tijd hebt. Bv. ’s morgens een half uurtje gaan lopen en ’s avonds een HiTT workout thuis of in de fitness. Zoveel mogelijkheden!

DSCF6250

Zet je sporttas klaar

Zet desnoods 3 tassen klaar voor een hele week!

Het helpt effectief om alles op voorhand klaar te zetten. Je hoeft namelijk je boeltje maar te nemen en hop je kunt er aan beginnen. Zelfs als je niet buitenhuis gaat sporten, kun je alles al klaar zetten.

Wat moet je allemaal klaar leggen?

Je kleding, sportschoenen, een handdoek, een flesje water, een gezonde eiwitrijke snack voor na de training en eventueel een workoutschema.

DSCF6241

Unicorn bag – Shirt by Muka Marah Wear

De ideale pre workout 

Kun je er ’s morgens echt niet uit om je workout te doen of voel je je futloos na een hele dag te werken? De ideale pre workout is een goede mok koffie! Het is lekker, goedkoop (i.t.t. al die fitnessproducten) en het geeft je de boost die je nodig hebt.

Als je natuurlijk heel laat ’s avonds gaat trainen zou ik het wel afraden. Tenzij je zo tevreden bent met je pas geschilderde plafond in de slaapkamer.

DSC03376 DSCF6240

Koffiemok

Zoek een workout buddy 

Ik ben de eerste jaren altijd samen met de boyfriend gaan sporten en het helpt echt. Als ik geen zin had, stond hij toch aan mijn deur om me mee te nemen. Achteraf was ik natuurlijk enorm blij dat ik toch geweest was. What is a queen without her king?

shirt

What’s a king without a queen shirt by Sweetest Design 

Kiss Kiss The Ambitious Brune

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-
De waardering van www.sweetestdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1062 reviews.