Altijd eenuniek ontwerp

handgemaakt met liefde

producten op aanvraag

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Eveline stelt zich voor

Gaaf!

Wat een eer dat ik mezelf hier nu mag voorstellen als nieuwe gastblogger van Sweetest Design. Al een aantal jaar volg ik Sweetest Design op de voet en zie met hoeveel passie en talent Danique aan het werk gaat. Dat ik haar team nu mag aanvullen als gastblogger, vind ik –héél- erg gaaf.

Hallo!

afbeelding1

Mijn naam is Eveline en ik ben 33 jaar. Gelukkig getrouwd met Marcel (dat alweer ruim 9 jaar, we should get a medal! 🙂 en we hebben 3 kinderen: dochter van 9, dochter van 5 en een zoontje van 2. Buitenom de fantastische, onbetaalde 24/7-job die ‘het moederschap’ heet, ben ik tevens parttime werkzaam als receptioniste/planner en heb ik ook mijn eigen blog (www.aboutmysocalledlife.nl) en sinds kort ook een wekelijkse vlog (youtube-kanaal: About my so called life) . Kortom: vervelen komt niet in mijn vocabulaire voor.

En verder…

Verder ben ik gezegend met een grote groep vriendinnen waar ik graag ondernemend mee bezig ben; van theater-bezoek, tot aan een girls-night-out, een high tea of de Ikea onveilig maken, het kan allemaal! En last but nót least ben ik een die-hard fan van de Backstreet Boys. Al zo’n 347 jaar. 😉

Tot snel!

Ik kijk er enorm naar uit om te gaan bloggen voor Sweetest Design. Bloggen over lifestyle, producten reviewen, aan de slag met nieuwe ideeën en dit alles met een vleugje humor: I’m up for it! Lieve volgers: tot snel!

Liefs, Eveline

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-
De waardering van www.sweetestdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1062 reviews.