Altijd eenuniek ontwerp

handgemaakt met liefde

producten op aanvraag

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Een gepersonaliseerde sweater? Maak hem nu!

Een gepersonaliseerde sweater? Maak hem nu!

Wil je graag eens iets unieker in je kledingkast? Maak dan nu je eigen gepersonaliseerde sweater. Het is heel simpel. Lynn van The Ambitious Brune deed de test en ontwierp haar gepersonaliseerde sweater. Lees hier haar ervaring.

Ik draag heel graag sweaters om te gaan sporten maar de quotes op de sweaters in de winkel vind ik vaak niet (volledig) bij mij passen. Daarom wou ik graag mijn eigen sweater ontwerpen maar waar moest ik beginnen? Via Sweetest Design is het heel simpel. In 3 stappen heb je al een gepersonaliseerde sweater.

1/ Kies je sweater.

Op de pagina van sweaters & hoodies vind je verschillende modellen van sweaters en hoodies. Je hebt heel veel keuze. Ongetwijfeld vind je een leuk model dat bij je past.

2/ Kies je maat, kleur en tekst

Eens je je favoriete model van sweater of hoodie hebt gekozen, kies je de maat, de kleur van de trui en tekst en de tekst zelf.

Ik koos voor een zwarte hoodie. Ik heb veel donkere sportleggings en een zwarte hoodie kun je met veel combineren. Zelfs met een toffe jeans en sneakers vormt het een leuke outfit om te dragen. Mijn tekst is #FITBOSS. Deze tekst herinnert me er aan dat ik als ondernemer altijd tijd kan maken om te sporten, ook al heb ik het druk.

Lynn1980

3/ Controleer je ontwerp

Eens ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik binnen de 3 werkdagen een mailtje met mijn ontwerp. Zo had ik een idee van hoe mijn ontwerp er uiteindelijk zou uitzien. Zo krijg je de mogelijkheid om nog aanpassingen aan te brengen aan je ontwerp. En natuurlijk kun je na het zien van je sweater niet meer wachten tot hij effectief in je brievenbus zit.

Lynn1971

Je ontvangt je sweater uiteindelijk binnen 7 werkdagen met de post.

Het is heel leuk om een gepersonaliseerde sweater te hebben. Zeker wanneer mensen je komen vragen van waar je jouw sweater hebt. šŸ˜‰

Lynn1962

Heb jij al een gepersonaliseerde sweater? Welke tekst wil jij graag op een sweater?

XOXO

Lynn. the Ambitious Brune

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-
De waardering van www.sweetestdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1062 reviews.